Set design, Brand architecture – BANCA INTESA Corporate events

Banca Intesa - Set Design

Brand architecture 

Client: Banca Intesa AD

Location: Beograd, Srbija + International

Discipline: Brand architecture, Set design

Completion: 2011

Size: 1,000+ m²

Banca Intesa - Set Design

Brand architecture 

Client: Banca Intesa AD

Location: Beograd, Srbija + International

Discipline: Brand architecture, Set design

Completion: 2011

Size: 1,000+ m²

VRSTA USLUGE

  • Total dizajn i brending arhitektura za nastup na tržišzu
  • Izvođenje i projektovanjekompletnih rešenja za organizacije korporativnih događaja

Lojalnost se ne razvija iz teorije. A ukoliko se nalazite u zgradi, sigurno nećete crtati mape uma kako bi našli izlaz. To ćete jednostavno OSETITI.
Ova scenografija predstavlja težnju jedne epohe pretočenu u prostor. Ona simolizuje osnovne vrednosti Banke Inteza. Ona potvrđuje da je za ovu Banku uspeh putovanje koje traje, a ne mesto na koje treba da stigne. Ona pokazuje da je vama i vašim zaposlenima rad u mnogome bitniji od samog cilja. Mi znamo da je Banka Inteza broj 1. Isto tako, znamo da ne mogu svi biti broj 1.
Ovaj veličanstveni enterijer sa spektakularnim uglovima posmatranja podvlači važnost istaknutih vrednosti Banke Inteza. On naglašava nadmoć čistog i prirodnog osećanja u umetničkom stvaralaštvu. Bićete impresionirani vizuelnim fenomenima i potvrdićete sebi značaj doživljaja lepog, i osećanja punog nade.
Opravdaćete i potvrditi specifičnost vaše kompanije, a u isto vreme podstaći svoju odgovornost kao lidera novih potencijala. Vaši zaposleni će to osetiti.
Novi materijali, kao i novi načini gradnje – hrabro su kombinovani, a ulazeći u srž futurizma i konstruktivizma dobijena je fuzija ova dva umetnička pravca, fuzija – poznatija kao suprematizam. Upravo je taj pravac dozvolio umetnički vrhunac koji je omogućio da pokažemo da budućnost pripada onima koji se za nju pripremaju danas.
Elegantno dizajnirani oblici i forme, kobinovani sa prepoznatljivom grafikom Banke Inteza odaju osećaj pripadnosti, i prosperiteta.
Ako samo pogledate veliku spiralu koja putuje kroz prostor - koji deluje beskonačno, osetićete izuzetnost, osetićete sigurnu stazu integriteta i nepokolebljivih vrednosti. I što je još važnije, ta spirala, obasjana čudesno isprepletanim svetlosnim snopovima, predstavlja prijateljski put u obećavajuću i pouzdanu budućnost.
Vaši uvaženi gosti i zaposleni biće zadivljeni simbiozom formi pod svetlošću, i biće inspirisani da sigurno koračaju ka budućnosti, sa Bankom Inteza.

GALERIJA

Pogledajte ostale projekte: