NAŠA PRIČA

CELO doo, kompanija za integralno projektovanje i inženjering nastala sinergijskim spajanjem GOLDBRIGHT LTD sa Srpskim inženjerskim kompanijama: ASKET arhitektonski studio & Studio Milosavljević.

Osnovne delatnosti kompanije su projektovanje i izvođenje građevinskih radova, konsalting i projekt menadžment, sa internacionalnim iskustvom u oblasti visokogradnje.

Portfolio kompanije čini širok spektar objekata različitih namena. Projekti poslovnih, stambenih, ugostiteljskih i industrijskih objekata visokogradnje kao i “transportne arhitekture” odnosno objekata visokogradnje vezanih za infrastrukturne objekte: metro stanice, mostovi, uslužni objekti morskog i rečnog saobraćaja.

CELO, INTEGRALNO, INTEGRISANO

Kompanija je od svog osnivanja posvećena projektovanju i izgradnji visoko funkcionalnih, energetski efikasnih objekata sa implementiranom sofisticiranom tehnologijom PAMETNIH ZGRADA, višestruko nagrađivanog dizajna. Listu zadovoljnih klijenata ove kompanije čine neke od najvećih kompanija u svetu. Kompanija CELO doo nudi izradu projekata prema međunarodnim standardima, kao u regionu tako i internacionalno. Kompanija sa višedecenijskim iskustvom u projektovanju i izgradnji objekata svih namena. Specijalizovani smo za projekte hotela, bolnica, javnih i stambenih objekata najvišeg kvalitet osvedočen našom listom klijenata među kojima su neke od najvećih kompanija u svetu.